Com cada estiu, a partir del 5 de juny, comencem els “Sopars amb estrelles” a l’Observatori Fabra de Barcelona, una activitat de gran èxit que l’empresa Sternalia porta desenvolupant durant 17 anys seguits.

Des de l’any passat, tinc el plaer de ser el principal divulgador científic de l’esdeveniment, i enguany m’hi trobareu de dimecres a diumenge durant el mes de juny, i els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges la resta de temporada fins octubre.

L’activitat inclou el sopar a l’exterior del Fabra, amb vistes espectaculars nocturnes a Barcelona, una xerrada divulgativa durant els postres, una observació a través del telescopi centenari que va emprar Josep Comas i Solà a començaments del segle XX, i una visita al museu i a l’espai modernista de l’Observatori.

Enguany, i degut a la pandèmia, Sternalia ha aplicat les mesures preventives corresponents, que inclouen ús de mascaretes, ulleres per a observar a través del telescopi, separació de taules, etc. Tanmateix, l’activitat s’inicia amb un aforament limitat al 50%, fins a que no s’aixequin les mesures preventives marcades per llei.

Podeu consultar detalls sobre l’activitat, i també fer l’nscripció, al web d’Sternalia.

Això pel que fa referència a públic en general. Per a activitats d’empresa, també reobrim, amb dinàmiques i esdeveniments relacionats amb la meva metodologia innovadora “A Space to grow”, que combina el món de l’astronomia i l’espai amb l’àmbit de l’empresa i les organitzacions. Si vols saber més sobre aquesta metodologia pots consultar AQUÍ.

Tags: