El passat dia 18 de juny, SEMES Andalucía va organitzar un Webinar sota el títol “Las Pandemias: grandes retos para las Urgencias”.

Per a mi fou un honor ser convidat a donar una breu xerrada inspiracional al començament de l’esdeveniment, després de la introducció per part de la doctora Amparo Fernández de Simón Almela, presidenta de SEMES Andalucía.

L’objectiu de la meva xerrada va ser el de proporcionar elements de reflexió que permetin trobar més fàcilment l’equilibri emocional en una situació de canvi y de pressió extrema como l’actual.

Pensar en la nostra humilitat i fragilitat com a espècie, però al mateix temps en la nostra importància, com hem estat capaços d’avançar i de superar reptes. Donar-se’n compta del que implica un procés de canvi, i com és normal que ens sentim preocupats i desorientats en determinats moments, ja que, en definitiva, som humans. Recordar que no estem sols, malgrat que de vegades ho sembli, i per tant la importància de mantenir el contacte amb el nostre entorn professional, no tan sols per a discutir i compartir aspectes científics i tècnics, sinó també per a cercar recolzament y escalfor.

El Webninar en la seva totalitat es pot visualitzar en el següent enllaç:

Vull agrair a la Sociedad, encapçalada per la sseva presidenta, aquesta oportunitat per a dirigir-me a un col·lectiu tan admirat i sacrificat, i amb el qual estem tots en deute.

Tags: