La combinació empresa-astronomia explicada a l’entrevista a la revista La Mira

La combinació empresa-astronomia explicada a l’entrevista a la revista La Mira

La Maria Fuster va tenir la idea, la Paula Ericsson la va realitzar, i el Jordi Borràs ho va fotografiar.

Moltes gràcies a La Mira per l’entrevista que heu publicat, en la que ha pogut explicar en què es basa el producte innovador A Space to Grow en el que combino empresa i astronomia.

La Maria em coneix bé, i quan li vaig explicar el tema de seguida va pensar que seria un tema interessant per a la revista on treballa. Dit i fet, va parlar amb els seus companys, i poc després em contactava la Paula per a entrevistar-me.

Amb ella i en Jordi ens vàrem desplaçar a l’Observatori Fabra, on les nits d’estiu treballo fent divulgació, i allà vaig xerrar i xerrar. I la Paula escoltava, i preguntava. I em guiava al llarg de l’entrevista, mentre jo sentia els clics de la càmera del Jordi.

No puc estar més satisfet i agraït un cop he vist els resultats. En aquesta entrevista, la Paula crec que aconsegueix transmetre amb molta sensibilitat la meva passió pel cel i l’essència de la metodologia que vaig crear fa uns anys i que segueix sent única.

La podeu llegir aquí:
https://www.lamira.cat/persones/1225/una-empresa-es-una-galaxia-que-esta-formada-per-multitud-destrelles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply