Angle Editorial, 2021
Idioma: Català

Són moltíssimes les “casualitats” que ens han donat la vida.

El fet que el temps, en el nostre univers, avanci només cap a endavant. La form com es va produir el Big Bang. El ritme de l’expansió del cosmos. Les propietats que la natura va escollir per a les forces i partícules que la conformen. La vida i mort de generacions anteriors d’estrelles que sembraren l’espai de la pols de la qual estem fabricats. La creació del nostre planeta. L’arribada d’aigua prestada de l’exterior. L’adquisició i posterior evolució d’una atmosfera. L’aparició de la primera vida. La sort del camp magnètic. La tectònica de plaques. Fins i tot les extincions massives.

Tot ha confabulat per a que avui els humans puguem participar d’aquest extraordinari experiment de la natura que anomenem vida.

Aquest llibre és una celebració de la vida!

Tags: