Conferències

Conferències

Conferències inspiradores, motivacionals, i originals per a empreses

Les empreses ja ho hem escoltat tot?

Sovint les empreses organitzem jornades de treball, o de cohesió, amb els nostres col·laboradors. Normalment convidem a conferenciants que ens puguin inspirar i motivar, com a part essencial de l’agenda de la jornada.

Després de molts anys com a directiu en el món de l’empresa, fa temps que vaig arribar a la conclusió que, més o menys, el tipus de xerrada acaba sent sempre bastant similar. Els mateixos conferenciants, les mateixes temàtiques.

Astronomia i empresa
Sóc màster en astronomia i astrofísica, i també directiu amb formació a l’IESE i a la Wharton School (Universitat de Pennsylvania). Pioner a Espanya en l’utilització de l’astronomia com a element inspirador per a les empreses, i creador del producte innovador “A space to grow”.

Per què la combinació empresa-astronomia dona tan bons resultats?

L’emoció és la principal via cap al compromís. I què hi ha més emocionant que l’univers i l’espai?

A les meevs conferències naveguem junts pel cosmos, visitem alguns dels objectes més fascinants i enigmàtics de la natura, explorarem mons llunyans a la recerca de vida, o salvem la vida a 3 astronautes que es donaven per morts.

Una aproximació innovadora i fresca, adaptable per tal de provocar la reflexió sobre les temàtiques clau que interessen a la teva organització.

Un viatge sorprenent, que genera record, impacte i, sobretot, emoció.

En quins idiomes?
Treballo en català, castellà i anglès.

Vols conèixer més de mi?

Consulta el meu perfil professional a: https://es.linkedin.com/in/jcatala

Hi estàs interessat?
Em pots contactar mitjançant el formulari següent per tal de demanar més informació, pressupost i disponibilitat sense compromís.0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply