Conferències inspiradores, motivacionals, i originals per a empreses

Les empreses ja ho hem escoltat tot?

Sovint les empreses organitzem jornades de treball, o de cohesió, amb els nostres col·laboradors. Normalment convidem a conferenciants que ens puguin inspirar i motivar, com a part essencial de l’agenda de la jornada.

Després de molts anys com a directiu en el món de l’empresa, fa temps que vaig arribar a la conclusió que, més o menys, el tipus de xerrada acaba sent sempre bastant similar. Els mateixos conferenciants, les mateixes temàtiques.

Astronomia i empresa
Sóc màster en astronomia i astrofísica, i també directiu amb formació a l’IESE i a la Wharton School (Universitat de Pennsylvania). Pioner a Espanya en l’utilització de l’astronomia com a element inspirador per a les empreses, i creador del producte innovador “A space to grow”.

Per què la combinació empresa-astronomia dona tan bons resultats?

L’emoció és la principal via cap al compromís. I què hi ha més emocionant que l’univers i l’espai?

A les meevs conferències naveguem junts pel cosmos, visitem alguns dels objectes més fascinants i enigmàtics de la natura, explorarem mons llunyans a la recerca de vida, o salvem la vida a 3 astronautes que es donaven per morts.

Una aproximació innovadora i fresca, adaptable per tal de provocar la reflexió sobre les temàtiques clau que interessen a la teva organització.

Un viatge sorprenent, que genera record, impacte i, sobretot, emoció.

Aquí en pots veure un exemple. Es tracta de la conferència de clausura que vaig tenir el placer de donar a l’auditori del CaixaForum de Barcelona, en el marc de la Primera Jornada sobre el Benestar Emocional que va organitzar la Fundación Salud y Persona. En aquest cas, el vector de la xerrada era el celebrar la vida, donar-se compte de la quantitat de “casualitats” que han hagut de coincidir per tal que puguem participar de l’experiment de la vida. Aquest tipus de reflexions ens ajuda a trobar l’equilibri emocional, tant en la nostra activitat personal com també professional.

Evidentment, adapto les conferències a cada cas, en funció de les temàtiques sobre les que l’organització en qüestió vulgui dedicar atenció. Algunes de les temàtiques més usuals són el treball en equip, la comunicació, la innovació, la gestió de persones, la gestió del risc, les nostres auto-limitacions,…

A continuació pots visualitzar un petit fragment de conferència, en aquest cas de caràcter més divulgatiu.

Si vols veure més vídeos, prem aquest enllaç.

En quins idiomes?
Treballo en català, castellà i anglès.

Vols conèixer més de mi?

Consulta el meu perfil professional a: https://es.linkedin.com/in/jcatala

Hi estàs interessat?
Em pots contactar mitjançant el formulari següent per tal de demanar més informació, pressupost i disponibilitat sense compromís.

Tags: