Quins moments més difícils!

Anem tots preocupats, com és natural i no podia ser d’altra forma. Mirem el futur incert, i ens preguntem quan recuperarem la normalitat, per cert aquella normalitat que ara enyorem però a la que no donàvem cap mèrit fa tan sols un any.

Les organitzacions no podem oblidar, en moments com aquests, la capacitació de la nostra gent. Capacitació en aspectes competencials que els puguin ajudar a estar millor, a ser més forts. Estic parlant d’aspectes com l’equilibri emocional, la comunicació, el lideratge personal…

I no, no ho hem de fer només amb la mirada posada en el negoci, sinó per ells. Perquè els hi ho devem. Per suposat que després vindran els resultats, però el focus ara hauria d’estar en les persones.

Espero que us agradi, i us inspiri, aquesta nova entrega de “Un espacio para crecer”.

Tags: