Mediateca

La Vanguardia
Marzo 2017
CastellanoEntrevista en "La Contra" de La Vanguardia, realizada por Víctor Amela
"Sense Ficció" TV3 MartCatalàDocumental sobre l'exploració de Mart, en el que intervenim diferents especialistes
FAQS TV3CatalàSobre l'enlairament del nanosatèl·lit català Enxaneta
Els Matins de TV3CatalàEntrevistat per Lídia Herèdia sobre la missió DART per a desviar un asteroide
Els Matins de TV3CatalàEntrevistat per la Lídia Heredia sobre el meu llibre "100 històries de l'aventura espacial"
El Suplement de Catalunya RàdioCatalàTotes les temporades de la secció "La Terra és plana", un espai de divulgació científica, ara al programa “El Suplement” i durant tot l’any! Amb en Roger Escapa. Aquí podràs anar trobant tots els capítols.
Obrim Fil de TVECatalàSobre la vida extraterrestre, al programa Obril Fil del Xavier Sardà
SER Catalunya amb en Josep CuníCatalàTota la temporada de la secció de divulgació dins el programa "Aquí, amb Josep Cuní"
El Matí de Catalunya RàdioCatalàAmb la Mònica Terribas, comentant relats de les "100 històries de l'aventura espacial"
Tot és possible de RAC1CatalàEntrevistat per la Elisenda Camps sobre el meu llibre "100 històries de l'aventura espacial"
Aquí Cuní, de la SER CatalunyaCatalàEntrevistat pel Josep Cuní sobre el meu llibre "100 històries de l'aventura espacial"
El Matí de Catalunya RàdioCatalàLa notíca de la descoberta d'un exoplaneta en zona habitable de la seva estrella
Tot és possible de RAC1CatalàEntrevistat per la Esther Muñoz, sobre el meu llibre "100 qüestions sobre l'univers"
Tot és possible de RAC1CatalàEntrevistat per l'Elisenda Camps la diada de Sant Jordi 2019 sobre la "Guia d'observació del cel"
La Casa de la Palabra en Radio EuskadiCastellanoEntrevistado por Roge Blasco sobre el libro "Proyecto Galileo"
La Nit dels Ignorants en Catalunya RàdioCatalàEn Xavier Solà obre la cúpula dels estudis de Catalunya Ràdio i desplega el telescopi del sis per a observar les estrelles i més enllà
TV Sant CugatCatalàSobre el meu llibre "Guia d'observació del cel per a nois i noies", parlant d’imatges del passat, planetes, estrelles i galàxies, amb la Laura Pou
9 TVCatalàAmb motiu de la publicació del meu llibre !Guia d'observació del cel per a nois i noies", adreçat a tots els públics i eminentment pràctic, per a poder gaudir del cel i aprendre al mateix temps.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàQuè ens ha deixat el 2018 i què portarà el 2019.
Parlant amb en Gerard López sobre Hawking i les seves apostes iròniques, un misteriós objecte (era extraterrestre?), el so del vent marcià… Això era 2018. I eclipsis de Lluna, superllunes, asteroides… de cara al 2019.
Tot es mou de TV3CatalàOumuamua: hem estat visitats per una nau extraterrestre? En conversa amb en Lluís Marquina i l’Eloi Cordomí, aclarint algunes qüestions sobre l’article recentment publica per 2 astrònoms de Harvard sobre ‘Oumuamua i la possibilitat que es tracti d’un objecte extraterrestre.
El Matí de Catalunya RàdioCatalà"La Terra és plana", una secció de 6 capítols, on parlo amb en Roger Escapa de temes com ara el Big Bang, o la cerca de vida. Aquí pots trobar tots els capítols.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàParlant amb la Mònica Terribas del nostre fascinant univers i d’alguns dels continguts del meu llibre “100 qüestions sobre l’univers”.
9 TVCatalàEntrevistat al programa 7 dies. El que sabem i el que no sabem de l’univers… inclosa la qüestió de la vida
TV Sant CugatCatalàPresentant el meu llibre "100 qüestions sobre l'univers"
El Matí de Barcelona de BetevéCatalàAmb la Núria Ferré i en Manel Cascante, explicant per què 2018 és l’any de Mart, i presentant “100 qüestions sobre l’univers”.
La Nit dels Ignorants de Catalunya RàdioCatalàComentant “100 qüestions sobre l’univers”, i responent preguntes dels oients sobre la Lluna i el cosmos. Amb en Xavier Solà.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàAmb en Roger Escapa, hem parlat de missions espacials, de visitar la Lluna i anar a Mart, d’asteroides, i del que podrem veure al cel aquest 2018.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàConnexió des de Portland, Oregó, per explicar com va anar l’eclipsi de Sol del 21 d’agost de 2017.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat pel Xavi Freixes sobre com gaudir de la pluja d’estrelles més famosa de l’any. També parlem de l’eclipsi total de Sol del 21 als EEUU.
9 TVCatalàCom va sorgir la vida a la Terra? On l’estem buscant? Per què ens fascina Mart? Quin és l’objectiu de la novel·la juvenil d’aventures i ciència “Projecte Galileu”?
8 al dia de 8TVCatalàEntrevistat pel Josep Cuní, sobre la sonda solar Parker, tempestes solars, i els viatges “turístics” a la Lluna i a Mart.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàParlant amb la Mònica Terribas sobre la sonda solar Parker, que s’aproparà al Sol com no ha fet mai cap altra.
El Matí de Barcelona de BetevéCatalàEntrevistat pel Sergi Cebrián i en Manel Cascante sobre l’asteroide, el descobriment realitzat per la NASA a Encèl·lad (satèl·lit de Saturn), i els meus llibres.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat per la Mònica Terribas sobre l’asteroide, el descobriment realitzat per la NASA a Encèl·lad (satèl·lit de Saturn), i la recerca de vida.
La Casa de la palabra de Radio EuskadiCastellanoEntrevistado por Roge Blasco sobre mi libro "Proyecto Galileo"
La Nit dels Ignorants de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat pel Xavier Solà al seu programa, La Nit dels Ignorants 2.o de Catalunya Ràdio, diumenge 19 de març de 2017.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàIntervenció a El Matí de Catalunya Ràdio per explicar el descobriment de 7 palnetes similars a la Terra orbitant una mateixa estrella.
El Matí de Barcelona de BetevéCatalàEntrevistat pel Sergi Cebriàn i en Manel Cascante sobre la conjunció visual entre la Lluna i Saturn al cel.
El Matí de Barcelona de BetevéCatalàEntrevistat pel Sergi Cebriàn i en Manel Cascante sobre asteroides, meteorits, i ferralla còsmica.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat per la Marta Romagosa per respassar els fets astronòmics més destacats del 2016, i els que ens portarà el 2017.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevista telefònica amb la Mònica Terribas, per explicar què és la superlluna del 14 de novembre, i com observar-la.
El Suplement de Catalunya RàdioCatalàConvidat pel Ricard Ustrell i l’Eloi Cordomí al programa El Suplement, per parlar de la superlluna del 14 de novembre, i sobre què passaria si no haguéssim tingut Lluna.
Levando Anclas de Radio EuskadiCastellanoEntrevistado por Roge Blasco sobre el cielo de Tanzania y las auroras de Islandia.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevista telefònica, per explicar l’anunci de la NASA de la possible descoberta de guèisers d’aigua a la lluna de Júpiter Europa.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat per la gran Mònica Terribas, parlant de l’univers, d’asteroides, i de la vida fora de la Terra.
8 al dia de 8TVCatalàEntrevista per donar consells sobre com gaudir de la pluja d’estrelles més famosa, 2016.
El Matí de Catalunya RàdioCatalàEntrevistat telefònicament per la Mònica Terribas, explicant l’arribada de la sonda Juno a Júpiter.
Els Matins de TV3CatalàA TV3, telefònicament explicant el descobriment de 3 planetes habitables en una estrella propera.
Els Matins de TV3CatalàA TV3, explicant el significat i trascendència del descobriment de les ones gravitacionals
Migdia de 8TVCatalàA 8tv, explicant què són i cóm funcionen les pluges d’estrelles, aprofitant la pluja de les Camelopardalides.
Migdia de 8TVCatalàA 8tv, explicant què és i cóm funciona un eclipsi de Lluna.
Conferencia "100 qüestions sobre l'univers"CatalàPart 1: El nostre univers
Conferencia "100 qüestions sobre l'univers"CatalàPart 2: Els habitants del cosmos
Conferencia "100 qüestions sobre l'univers"CatalàPart 3: Les galàxies
Conferencia "100 qüestions sobre l'univers"CatalàPart 4: La relativitat i l'univers
Conferencia "100 qüestions sobre l'univers"CatalàPart 5: La vida
"Sopar amb estrelles"
Observatori Fabra
CatalàXerrada "Un univers buit i desconegut"
Ràdio Sant CugatCatalàExplicant com neixen, viuen i moren les estrelles